Novi album

Četiri godine nakon posljednjeg izdanja “Stablo” stiže – “Sloboda”, četvrti studijski album hvaljene kantautorice.

Biografija

Nina Romić jedna je od najcjenjenijih hrvatskih kantautorica mlađe generacije.

Nakon vrlo uspješnog debitantskog ostvarenja “Daljine” 2010., drugim albumom “Ptice” (Aquarius Records) osvojila je kritiku diljem Hrvatske i regije te zasjela na većinu top-lista glazbenih ostvarenja za 2012.

Uslijedili su hvaljeni i među kritičarima izvrsno prihvaćeni albumi “Stablo” 2014., koji je osvojio prestižnu nominaciju “IMPALA” za najbolji europski album, i “Sloboda” 2018. godine.

Diskografija

“Sloboda”

Aquarius Records, 2018.

“Stablo”

Aquarius Records, 2014.

“Ptice”

Aquarius Records, 2012.

“Daljine”

Aquarius Records, 2010.

“Nina/Izae”

2006.

video spot

"Svjetla"

Spot za pjesmu “Svjetla” sa albuma “Sloboda” nastao je 2017. godine. U spotu se dinamički izmjenjuju crno-bijeli kadrovi benda i Nine uz ritmičko poigravanje sjenom i oblicima.

Play Video
11257921_1063486393721441_5063149329319862226_o

Booking

Kontakt

Mirko Burazer (Bropromotion)

Phone : +385 95 5397 416

Email : mirko@bropromotion.com